Alle kleine ondernemers in Feijenoord voelen de inflatie: 'Moet ik het haar van m'n klanten soms koud wassen?

08-11-2022
In het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord komt een flink deel van de bewoners nét rond. Door de hoge energieprijzen komen ze in de problemen. „Rijke mensen leggen zonnepanelen op hun dak en brengen hun energierekening naar beneden. Arme mensen hebben da...
Lees het originele bericht

'Werken als zzp'er geeft me meer energie'

23-09-2022
(48) uit Papendrecht vond als zelfstandig administrateur snel voldoende werk. Nu probeert ze daar wat meer structuur in aan te brengen.
Lees het originele bericht

Kunstenbond: 'Staat moet zzp'ers 1,6 miljard betalen voor coronaschade'

06-07-2022
De Kunstenbond heeft de staat aansprakelijk gesteld voor de schade van zzp’ers in de cultuursector door de coronamaatregelen. Zij werden onevenredig getroffen en niet genoeg gecompenseerd, zegt de bond.
Lees het originele bericht

Zogenaamd 'gratis' kinderopvang wordt in werkelijkheid betaald door kleine ondernemers

05-07-2022
Het idee dat de overheid winstbeluste ondernemers in de kinderopvangbranche in toom moet houden is niet op feiten gebaseerd. Gratis kinderopvang bestaat niet, betoogt Patricia Huisman.
Lees het originele bericht

Delphine Bedel: 'Kunstenaars en zzp'ers zijn nog steeds intens kwetsbaar'

14-03-2022
Engagement Arts NL is een nieuwe non-profitorganisatie die tot doel heeft machtsmisbruik, seksisme en discriminatie in de kunstwereld tegen te gaan. Voorzitter Delphine Bedel: „Verandering begint met het verzamelen van data.”
Lees het originele bericht

Nieuws feed
e-Boekhouden.nl